Menu

Νέα

Ότι "κυκλοφορεί"  το μαθαίνετε πρώτοι! 

Η ΤΟΥΟΤΑ  Πασπαλιάρης φροντίζει να είστε πάντα ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν ..με ένα click!

Paspaliaris tribute

Έφυγε από κοντά μας ο ιδρυτής της εταιρίας μας Δημήτρης Πασπαλιάρης

Δύσκολη και βαριά ημέρα ήταν η Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 για όλους εμάς στην TOYOTA Πασπαλιάρης, καθώς έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 70 ετών ο Δημήτρης Πασπαλιάρης, εμπνευστής και ιδρυτής της εταιρίας μας. Ο πνευματικός πατέρας της Πασπαλιάρης ΑΕ, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1945 στο Αραχναίο Αργολίδας. Την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον κλάδο του αυτοκινήτου την ξεκίνησε το 1970 με την παροχή τεχνικών υπηρεσιών κι από το 1983 η εταιρία ξεκίνησε μία στενή συνεργασία με την μάρκα ΤΟΥΟΤΑ, την οποία και διατηρεί μέχρι σήμερα.

Ο Δημήτρης Πασπαλιάρης απέκτησε με την σύζυγό του, Γκιούλα Πασπαλιάρη δύο παιδιά, τους Αντώνη και Ιωάννα, όπου αμφότεροι κατέχουν διοικητικές θέσεις στην εταιρία μας, του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου ο Αντώνης Πασπαλιάρης και της Διευθύντριας Φανοποιείου η Ιωάννα Πασπαλιάρη. Στη φωτογραφία, από την δεκαετία του 1990, ο Δημήτρης Πασπαλιάρης (2ος από αριστερά), με μέλος της οικογένειας Toyoda (εξ αριστερών του), τον κ. Παναγιώτη Αθανασόπουλο εκ δεξιών του (πρώην πρόεδρος της Toyota Ελλάς) και τον υιό του Αντώνη (δεξιά, σημερινός πρόεδρος της εταιρίας μας), σε παλαιότερες εγκαταστάσεις μας.

Paspaliaris facebook likes

Ευχαριστούμε έναν προς έναν τους 30.000 και πλέον φίλους μας στο facebook!

Όλοι εμείς στην TOYOTA Πασπαλιάρης, νιώθουμε υπέρμετρη χαρά και ικανοποίηση, που μοιραζόμαστε το πάθος και την αγάπη μας για τα αυτοκίνητα TOYOTA, με 30.000 και πλέον φίλους μας στη σελίδα μας στο facebook, το μεγαλύτερο παγκόσμιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η σελίδα μας στο μέσο αυτό δημιουργήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2013, με βασικό σκοπό την ενημέρωση του δικτυωμένου κοινού για τις δραστηριότητές μας και την άμεση επικοινωνία μαζί σας για ό,τι σας ενδιαφέρει γύρω από τη μάρκα ΤΟΥΟΤΑ και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας για τα αυτοκίνητα της αγαπημένης μας Ιαπωνικής φίρμας, πάντα με την εργοστασιακή πιστοποίηση που απαιτείται και σε συνεργασία με την Ελληνική αντιπροσωπεία, ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς.

Όλοι εμείς στην ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες, τόσο στην αγορά του επόμενου ΤΟΥΟΤΑ αυτοκινήτου σας, όσο και στην τεχνική του υποστήριξη. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να βρισκόμαστε συνεχώς κοντά σας και να σας παρέχουμε κάθε πληροφορία που θα χρειαστείτε γύρω από το δικό σας μοντέλο ΤΟΥΟΤΑ, ή όποια τυχόν ανάγκη προκύψει για την συντήρηση και επισκευή του και αυτόν τον σκοπό επιτελεί η επίσημη παρουσία μας στα social media και συγκεκριμένα στο facebook. Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους έναν προς έναν και σας προτρέπουμε να μας αξιολογήσετε -όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει- και να κάνετε τις τυχόν παρατηρήσεις σας, έτσι ώστε να βελτιώσουμε κι άλλο τις υπηρεσίες που ήδη σας προσφέρουμε.

Στη φωτογραφία από αριστερά, Ιωάννα Πασπαλιάρη (Διευθύντρια Φανοποιείου), Γιώργος Τσατσούλης (Προϊστάμενος Πωλήσεων Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων), Γιώργος Οικονομόπουλος & Παναγιώτης Αναλυτής (Σύμβουλοι Πωλήσεων), Χάρης Ταστσής (Τεχνικός Σύμβουλος) και Λευκοθέα Σταθοπούλου (Γραμματεία/Λογιστήριο).

Prius 4 taxi

Προετοιμασία του νέου Toyota  Prius  4ης γενιάς για χρήση ΤΑΧΙ

Το νέο TOYOTA Prius, το καλύτερο που κατασκευάστηκε ποτέ, κερδίζει την προτίμηση του αγοραστικού κοινού, συνεχίζοντας την εμπορική επιτυχία των προκατόχων του. Το δημοφιλέστερο και πιο επιτυχημένο υβριδικό μοντέλο στον κόσμο, προσελκύει το ενδιαφέρον των Ελλήνων αυτοκινητιστών κι έτσι, τα πρώτα Prius 4ης γενιάς για χρήση ΤΑΧΙ στις περισσότερες και πολυπληθέστερες πόλεις της Ελλάδας είναι γεγονός. Η εταιρία μας προετοίμασε ήδη ένα από τα πρώτα ΤΟΥΟΤΑ Prius για επαγγελματική χρήση ΤΑΧΙ, αλλάζοντας το χρώμα του αυτοκινήτου σύμφωνα με τους χρωματικούς κανονισμούς που ισχύουν για κάθε πόλη.

Η αλλαγή χρώματος δεν είναι μια απλή υπόθεση, γιατί πέραν της απαραίτητης διαδικασίας που εκ των πραγμάτων απαιτείται, φροντίζουμε για την αψεγάδιαστη εργασία, έτσι ώστε το εκάστοτε όχημα που υπόκειται σε διαδικασία αλλαγής χρώματος να εξακολουθεί να πληροί τα πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα που χαρακτηρίζουν, τόσο τη μάρκα TOYOTA όσο και τις πιστοποιημένες προδιαγραφές παρεχόμενης ποιότητας υπηρεσιών μετά την πώληση από τα επίσημα καταστήματα TOYOTA.

Το άριστα εκπαιδευμένο και απόλυτα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης, με τον ίδιο τρόπο που φροντίζει για μια διαδικασία όπως η αλλαγή χρώματος ενός αυτοκινήτου, φροντίσει και το δικό σας TOYOTA και κάνει την παραμονή σας στην εταιρία μας μία ξεχωριστή εμπειρία. Γιατί στην ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης, η άριστη εξυπηρέτησή σας και η φροντίδα του δικού σας αυτοκινήτου ΤΟΥΟΤΑ έχει ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι για 3 συνεχόμενα χρόνια (2013, 2014 & 2015), η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς μάς έχει ανακηρύξει στην κορυφή του επίσημου δικτύου ΤΟΥΟΤΑ στην Ελλάδα, στις παρεχόμενες υπηρεσίες after sales.

enviromental 2016

Περιβαλλοντική Πρόκληση 2050

Πρόκληση 1 : Νέο όχημα με μηδενικές εκπομπές CO2

Η πρόκληση Νέο Όχημα με Μηδενικό CO2 είναι να μειώσουμε τις εκπομπές CO2 των οχημάτων μας κατά 90 τοις εκατό ως το 2050, σε σύγκριση με τα επίπεδα που είχαν το 2010.

Για να το επιτύχουμε αυτό, θα κάνουμε τα μοντέλα συμβατικού καυσίμου πιο ενεργειακά αποδοτικά, και θα προάγουμε την ανάπτυξη οχημάτων νέας γενιάς με χαμηλές ή μηδενικές εκπομπές άνθρακα, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών, επαναφορτιζόμενων υβριδικών, ηλεκτρικών και οχημάτων κυψελών καυσίμου.

Αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καθαρότερα, εναλλακτικά καύσιμα φέρνουν αποτέλεσμα μόνο όταν διαδίδονται στο κοινό σε μεγάλο πλήθος, έτσι εργαζόμαστε ώστε να τα καταστήσουμε ευρέως διαθέσιμα και να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη της υποδομής - σταθμούς πλήρωσης και επαναφόρτισης για παράδειγμα - που απαιτείται για την υποστήριξη της χρήσης τους.

Πρόκληση 2 :  Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής

Με την πρόκλησή μας Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής θέλουμε να κάνουμε περισσότερα από το να εξαλείψουμε απλώς τις εκπομπές C02 που παράγεται κατά την κατασκευή των οχημάτων και όταν τα οδηγούν οι πελάτες μας.

Θέλουμε να εξαλείψουμε τις εκπομπές άνθρακα από την κατασκευή των υλικών και εξαρτημάτων που χρησιμοποιούμε, από τις δραστηριότητες διακίνησής μας και από τις μεθόδους απόρριψης και ανακύκλωσης όταν τα οχήματά μας φτάνουν στο τέλος της ζωής τους.

Για να το επιτύχουμε αυτό θα εργαστούμε πάνω σε περιβαλλοντικά φιλικότερα σχέδια που χρησιμοποιούν πρώτες ύλες με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα, και λιγότερα εξαρτήματα. Θα κάνουμε καλύτερη χρήση των βιοσυστατικών από ανανεώσιμες πηγές και θα καταστήσουμε ευκολότερη την αποσυναρμολόγηση και ανακύκλωση των οχημάτων μας.

Πρόκληση 3 :  Μηδενικές Εκπομπές CO2 Εργοστασίων

Τα αυτοκίνητα δεν δημιουργούν εκπομπές CO2 μόνο όταν οδηγούνται, αλλά και κατά την κατασκευή τους στα εργοστάσια.

Για να βοηθήσουμε στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής, έχουμε δημιουργήσει μια στρατηγική για να επιτύχουμε μηδενικές εκπομπές CO2 στα εργοστάσια παραγωγής μας, εστιάζοντας στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε και μεταπηδώντας σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Θα επανεξετάσουμε τις παραγωγικές μας διεργασίες ώστε να τις κάνουμε βραχύτερες, με αποτέλεσμα την παραγωγή μικρότερης ποσότητας CO2. Θα κάνουμε τις εγκαταστάσεις μας πιο ενεργειακά αποδοτικές και θα υιοθετήσουμε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως είναι ο ήλιος και ο άνεμος, και ενέργεια χαμηλή σε άνθρακα, όπως είναι το υδρογόνο.

enviromental 2016

Περιβαλλοντική Πρόκληση 2050

Πρόκληση 4 :  Ελαχιστοποίηση και Βελτιστοποίηση της Χρήσης Νερού

Οι ανάγκες του κόσμου μας σε νερό αυξάνονται ραγδαία, έτσι είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε την ύπαρξή του περιορίζοντας την ποσότητα που χρησιμοποιούμε κατά την κατασκευή των προϊόντων μας, και ανακυκλώνοντας όσο περισσότερο μπορούμε.

Έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε το νερό της βροχής στα εργοστάσια παραγωγής μας ώστε να περιορίσουμε την ποσότητα που τα εργοστάσιά μας αντλούν από το έδαφος ή το δημόσιο δίκτυο. Έχουμε επίσης αναπτύξει μεθόδους καθαρισμού ώστε το νερό που χρησιμοποιούμε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά, ή να επιστρέφει με ασφάλεια στο τοπικό δίκτυο παροχής.

Καθώς το υδάτινο περιβάλλον διαφέρει παρασάγγας στις περιοχές του κόσμου που δραστηριοποιούμαστε, θα φροντίσουμε να παίρνουμε μέτρα κατάλληλα για τις εκάστοτε τοπικές ανάγκες.

Πρόκληση 5 :  Δημιουργία Κοινωνίας και Συστημάτων Βασισμένων στην Ανακύκλωση

Οι αυξανόμενοι πληθυσμοί, η οικονομική ανάπτυξη και η επιθυμία για πιο άνετους τρόπους ζωής, όλα ασκούν αυξανόμενη πίεση στους φυσικούς πόρους και δημιουργούν περισσότερα απορρίμματα.

Θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανοικοδόμηση μιας ιδανικής κοινωνίας ανακύκλωσης πόρων, εργαζόμενοι σε τέσσερις θεμελιώδεις τομείς: χρησιμοποιώντας περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, σχεδιάζοντας και χρησιμοποιώντας εξαρτήματα μακράς διαρκείας, αναπτύσσοντας πιο αποδοτικές και ενδελεχείς τεχνολογίες ανακύκλωσης, και χρησιμοποιώντας περισσότερα από τα υλικά που ανακτώνται όταν ένα όχημα απορρίπτεται ώστε να κατασκευάσουμε νέα.

Διαθέτουμε περισσότερα από 40 έτη πείρας σε ιδέες και καινοτομίες στον τομέα αυτό και δεσμευόμαστε να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον

Πρόκληση 6 :  Η Δημιουργία μιας Μελλοντικής Κοινωνίας σε Αρμονία με τη Φύση

Για να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε την συνύπαρξή μας με τη φύση, πρέπει να διαφυλάξουμε τα δάση μας και τα υπόλοιπα πλούσια οικοσυστήματα.

Εκτελούμε έργα - μικρά και μεγάλα - σε ολόκληρο τον κόσμο, σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησής μας, για την υποστήριξη του στόχου μας για τον "εμπλουτισμό των ζωών και των κοινοτήτων," διοργανώνοντας αναδασώσεις και φυτεύσεις δένδρων, πράσινα αστικά περιβάλλοντα και άλλες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες τόσο στα εργοστάσιά μας όσο και εκτός.

Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που αποκομίσαμε ώστε να παίξουμε ενεργό ρόλο στην βελτίωση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και την δημιουργία επίγνωσης, ώστε να βοηθήσουμε να δομηθεί μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία με τον φυσικό κόσμο.

Hybrids

Διαλέξετε το δικό σας υβριδικό TOYOTA μέσα από μία διευρυμένη γκάμα

Όλοι εμείς στην TOYOTA Πασπαλιάρης, ακολουθώντας πιστά τις βασικές αρχές της TOYOTA, έχουμε ως προτεραιότητα τη συμβολή μας στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των οχημάτων. Πιστεύοντας ότι τα φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα μπορούν να έχουν πραγματικά θετικό αποτύπωμα μόνο μέσα από ευρεία χρήση, ενθαρρύνουμε την υιοθέτηση υβριδικών οχημάτων. Το 2015 η TOYOTA ξεκίνησε τις πωλήσεις του τελευταίου μοντέλου ενός υβριδικού θρύλου, την 4η γενιά Prius, ενώ πρόσθεσε και μία υβριδική έκδοση του RAV4 στη συνεχώς αυξανόμενη γκάμα των υβριδικών της μοντέλων. Από τα τέλη Απριλίου του 2016, η Toyota διαθέτει 33 υβριδικά επιβατικά μοντέλα κι ένα plug-in hybrid (PHV) σε περισσότερες από 90 χώρες και περιοχές.

Η εταιρία μας, γιορτάζοντας το νέο ορόσημο-ρεκόρ της TOYOTA όπου ξεπέρασαν τις 9.000.000 οι παγκόσμιες πωλήσεις των υβριδικών της οχημάτων, προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε το δικό σας υβριδικό μοντέλο TOYOTA, διαθέτοντας υβριδική έκδοση σε τρεις βασικές κατηγορίες της Ελληνικής αγοράς, στα μικρά μοντέλα το Yaris Hybrid, στα μικρομεσαία μοντέλα το Auris Hybrid και στην κατηγορία των SUV το RAV4 Hybrid. Οι Έλληνες αγοραστές δείχνουν ολοένα αυξανόμενη προτίμηση στα υβριδικά μοντέλα και τα υβριδικά μοντέλα TOYOTA στην Ελληνική αγορά αποτελούν σχεδόν το 20% των συνολικών πωλήσεων της μάρκας.

Paspaliaris - Hilux orange

Υπηρεσίες φανοβαφείου σε εργοστασιακά πρότυπα ΤΟΥΟΤΑ

Για την ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης, η άριστη φροντίδα του δικού σας αυτοκινήτου ΤΟΥΟΤΑ έχει απόλυτη προτεραιότητα. Ακόμη και οι πιο δύσκολες και χρονοβόρες εργασίες φανοποιείου ή βαφείου, γίνονται με απόλυτη προσοχή, για να διατηρούνται οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας ΤΟΥΟΤΑ, στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Η εταιρία μας, με πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει και τις πλέον ιδιαίτερες εργασίες, όπως η πλήρης αλλαγή χρώματος ενός αυτοκινήτου.

Η αλλαγή χρώματος δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, καθώς είναι απαραίτητο να αφαιρεθούν αρκετά εξαρτήματα του αμαξώματος και να μονωθούν υποδειγματικά κάποια άλλα μηχανικά μέρη και εξαρτήματα, πριν μπει ολόκληρο το όχημα στον ειδικό φούρνο βαφής, όπου οι άριστα καταρτισμένοι και απόλυτα εξειδικευμένοι βαφείς της εταιρίας μας, θα αναλάβουν την προετοιμασία του αυτοκινήτου για την βαφή του.

Κάθε ανάγκη βαφής για το δικό σας αυτοκίνητο ΤΟΥΟΤΑ, γίνεται με ακριβώς την ίδια διαδικασία προετοιμασίας και βαφής, όπως αυτή της αλλαγής χρώματος του εικονιζόμενου ΤΟΥΟΤΑ Hilux. Έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε απόλυτα σίγουροι για την ποιότητα των εργασιών του φανοποιείου και βαφείου μας, που πληροί όλα τα ποιοτικά στάνταρ της ΤΟΥΟΤΑ. Γιατί και το δικό σας αυτοκίνητο ΤΟΥΟΤΑ, δεν αρκεί τίποτα λιγότερο από το τέλειο.

 
paspaliaris - anavathmisis ekthesis

Αναβάθμιση του εκθεσιακού χώρου και του χώρου υποδοχής πελατών after sales

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των εκθέσεων καινούργιων αυτοκινήτων της TOYOTA σε διεθνές επίπεδο, η εταιρία μας αναβάθμισε πλήρως τον εκθεσιακό χώρο των καινούργιων αυτοκινήτων TOYOTA, στα νέα πρότυπα της μάρκας. Τώρα οι υφιστάμενοι και νέοι πελάτες μας κάτοχοι TOYOTA, μπορούν να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία και περιήγηση ανάμεσα στα νέα μοντέλα TOYOTA και να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες που μπορούν να απολαύσουν με ένα TOYOTA, είτε ως οδηγοί είτε ως επιβάτες.

Οι άρτια καταρτισμένοι πωλητές της εταιρίας μας, θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε και να εξατομικεύσετε το δικό σας αυτοκίνητο TOYOTA, σ’ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, προσφέροντάς σας απεριόριστες επιλογές, με την καλύτερη σχέση αξίας/τιμής.

Η εταιρία μας αναβάθμισε και τον χώρο υποδοχής πελατών after sales. Έτσι, οι κάτοχοι αυτοκινήτων TOYOTA και πελάτες του συνεργείου και του φανοποιείου μας, βρίσκονται σ’ ένα ακόμη πιο ευχάριστο περιβάλλον, κατά την αναμονή τους στην εταιρία μας, πριν την παραλαβή του δικού τους αυτοκινήτου TOYOTA, από εργασίες συντήρησης ή επισκευής.

Το άριστα εκπαιδευμένο και απόλυτα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης, θα φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο το δικό σας TOYOTA και θα κάνει την παραμονή σας στην εταιρία μας μία ξεχωριστή εμπειρία. Για την ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης, η άριστη εξυπηρέτησή σας και η φροντίδα του δικού σας αυτοκινήτου ΤΟΥΟΤΑ έχει βαρύνουσα σημασία. Γι’ αυτό και για 3 συνεχόμενα χρόνια (2013, 2014 & 2015), η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς μας ανακήρυξε στην κορυφή του επίσημου δικτύου ΤΟΥΟΤΑ στην Ελλάδα, στις παρεχόμενες υπηρεσίες after sales.

HSD 10 million

Ευχαριστούμε Hybrid! - Οι πωλήσεις των Toyota Hybrid ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια παγκοσμίως

Είκοσι χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου μας υβριδικού μοντέλου, του Prius, οι πωλήσεις των υβριδικών μας συνεχίζουν να εκτοξεύονται. Σήμερα είμαστε υπερήφανοι καθώς πλέον οι πωλήσεις Toyota Hybrid ξεπερνούν παγκοσμίως τα δέκα εκατομμύρια οχήματα σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο.    

Είμαστε αναμφισβήτητα οι ηγέτες στις πωλήσεις και την παραγωγή υβριδικών στην Ευρώπη. Τα υβριδικά Toyota αποτελούν πάνω από το 70% των πωλήσεων όλων των αυτοκινήτων με εναλλακτικά κιβώτια ταχυτήτων στην Ευρώπη, δηλαδή περισσότερα από όλα τα άλλα υβριδικά, τα ηλεκτρικά υβριδικά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μαζί.

Στην ουσία η επιτυχία μας στην Ευρωπαϊκή αγορά φαίνεται από τις πωλήσεις μας το 2016, στα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα. Τα υβριδικά μοντέλα φτάνουν συνολικά για το Auris το 60%, για το Yaris το 42% και για το RAV4 το 41%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 80% των παραγγελιών για το καινούριο Toyota C-HR αφορά στο υβριδικό μοντέλο!

NG Prius

Νέα Γενιά  Prius - Σύμβολο της τεχνολογίας Hybrid

Όπως ακριβώς το πρώτο Prius ξαναέγραψε τους κανόνες της αυτοκίνησης το 1997, η Νέα Γενιά, τοποθετεί την πρωτοποριακή τεχνολογία Hybrid εκεί ακριβώς που ανήκει: στην κορυφή του σχεδιασμού, της απόδοσης και της καινοτομίας.

Τεχνολογικός Θρίαμβος - Το νέο Prius επιδεικνύει μοναδικά επιτεύγματα σε κάθε τομέα: μια Hybrid εμπειρία οδήγησης που θέτει νέα όρια απόλαυσης, εκπληκτική αποδοτικότητα καυσίμου και ένα μοναδικό σχεδιασμό μέσα και έξω. Ένας τεχνολογικός θρίαμβος για τον πρωτοπόρο!
 

Οδηγική εμπειρία Hybrid που θα αγαπήσετε

Για πρώτη φορά εφαρμόζοντας τη νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική - Toyota New Global Architecture, που φέρει επανάσταση στον τρόπο κατασκευής κάθε νέου Toyota, αλλά και στο σχεδιασμό και την οδηγική απόλαυση - το νέο Prius μεταφέρει την εμπειρία Hybrid σε ανώτερο επιπέδο, με χαμηλότερο κέντρο βάρους, πιο συμπαγές και άκαμπτο αμάξωμα, καθώς και αναβαθμισμένο σύστημα αναρτήσεων.

Και δεν σταματά εκεί. Το νέο υβριδικό σύστημα Toyota συμβάλλει στην καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά του οχήματος, χάρη σε μια πιο απρόσκοπτη και ακόμα περισσότερο γραμμική επιτάχυνση, αλλά και ακόμη πιο γρήγορη απόκριση.

Ακόμη πιο αθόρυβο… - Στην πόλη, δεν υπήρξε ποτέ πιο ήρεμος και φιλικός χώρος από το εσωτερικό του Prius. Και τώρα, ακόμη και όταν επιταχύνετε ή οδηγείτε σε υψηλές ταχύτητες, θα εκτιμήσετε πόσο πιο αθόρυβο είναι πλέον το Prius. Και σε συνδυασμό με τη διαισθητική του εργονομία, τους πανεύκολους χειρισμούς και την άνετη αίσθηση, το Prius είναι ιδανικό για να διανύσετε άπειρα χιλιόμετρα.

Απόδοση που παραμένει ασύγκριτη - Η αναγνωρισμένη τεχνολογία Toyota Hybrid έκανε ένα ακόμη βήμα μπροστά στο νέο Prius. Ο νέος, πιο ελαφρύς και συμπαγής ηλεκτροκινητήρας, έχει ασύγκριτα περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια και μοναδική απόδοση καυσίμου.
Axiopistia

Toyota πρώτη σε αξιοπιστία  - Έκθεση TÜV 2016

Η Toyota είναι η πιο αξιόπιστη μάρκα και ο μεγάλος νικητής, βάσει της γερμανικής έκθεσης TÜV 2016, με 14 θέσεις στο Top10 διαφορετικών κατηγοριών.

Η Toyota έδωσε επίσης το παρόν επτά φορές στο Top5 διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τα μοντέλα παρουσίασαν ελάχιστες ζημιές στους γενικούς ελέγχους.

• 14 μοντέλα Toyota στο Top 10 διαφορετικών κατηγοριών. 
• Το Toyota Prius δεύτερο σε δύο κατηγορίες. 
• Κυριαρχία της Toyota στην κατηγορία 10 – 11 ετών με ασυναγώνιστη αξιοπιστία οχημάτων μεγάλης ηλικίας.

Για τη δημιουργία της Έκθεσης TÜV, ο Oργανισμός Eπιθεώρησης & Πιστοποίησης και το περιοδικό αυτοκινήτου “Auto Bild” αξιολόγησαν 9 εκατομμύρια γενικούς ελέγχους σε 233 μοντέλα. Αυτή η ετήσια κατάταξη αποτελεί πολύτιμο οδηγό για αγοραστές νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Yaris WRC

Η ΤΟΥΟΤΑ επιστρέφει στο   WRC

Η Toyota ανακοίνωσε την μεγάλη  επιστροφή της στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Ράλι (WRC) το 2017 για να αγωνιστεί και πάλι, μετά τoν τελευταίο της αγώνα το 1999. Το  αυτοκίνητο που θα αγωνιστεί, ήδη δοκιμάζεται από την Toyota Motorsport GmbH (TMG) και  είναι βασισμένο στο “Yaris”.

Η Toyota βλέπει τους αγώνες σαν ένα ιδανικό μέσο για να αποκαλύψει τον ενθουσιασμό που μπορεί να δημιουργήσει η οδηγική  εμπειρία ενός αυτοκινήτου Toyota ενώ ταυτόχρονα μέσα από την αγωνιστική της δραστηριότητα  ,επιθυμεί να ‘’ακονίσει’’ τους ανθρώπους  και τις τεχνολογίες της, ώστε να μπορέσει να δημιουργεί διαρκώς καλύτερα αυτοκίνητα.

Τέλος, η αγωνιστική ομάδα της Toyota θα εξακολουθεί να αγωνίζεται στο World Endurance Championship (WEC)  και να  υποστηρίζει τις ομάδες που αγωνίζονται στο U.S. NASCAR, Ιαπωνική Formula και Dakar Rally.

 

13/02/2015

Video Title

Video Slug